Totalt antall sidevisninger

onsdag 15. februar 2012

Liten update :)

Det har vært litt å ta i ved siden av det at vi faktisk driver en hundekjører kennel med dertil bikkjer. Vi har blitt en mer i familien,  Odin Alexander  meldte sin ankomst den 04.11.11. Og vi storkoser oss med den lille tælpen.

 Vi har også måtte innse at vi ikke kunne sitte på så mange hunder når vi ikke har "kjøre" sesong i år. Så River og Barney har flytta til familien Hove, mens Arja og Mel nyter tilværelsen som pensjonister sammen med Kazan fra Lilo/ole kullet hos en familie i Båstad. De som har fått/kjøpt valper fra oss har gitt oss utelukkende positive tilbakemeldinger, og det er jo morro å høre. Også morro å høre at fler av de nå vurderer en Siberian til :) Lukter vi nye hundekjørere?? Håper det, jo fler jo bedre:)


Når Odin skulle dåpes, klinte vi likeså godt til med et snikbryllup. Ingen, bortsett fra forlovere, prest pluss gode hjelpere visste noe om dette dåpsdagen, så overraskelsen ble et faktum:)Nå er det snart samling på Grimsbu. Det skal bli godt å se igjen gamle og nye kjente der. Vi har vært veldig "av" denne sesongen, så nå skal det bli godt å reise avgårde med den utrente gjengen vår og se igjen gamle venner. Sees der!

2 kommentarer:

 1. sajo er suuuuuper. og hun har veldig mange bestevenner, så hun skal på vinterferie helt alene med en hanhund og eieren hans mens vi er i Finnmark.....

  SvarSlett
  Svar
  1. Høres flott ut Johanne, skal bli spennende å følge henne neste sesong. Sees på Grimsbu.

   Nairebis :)

   Slett